Prednosti

UVIJEK DVA KORAKA ISPRED
Usisava i pere podove

Inteligentan sustav za izbjegavanje prepreka
Prilagođen za tvrde podove i tepihe
Mehaničko skupljanje + usisavanje
Čišćenje uglova i uz zid
Prevlada prepreke do 1,5 cm i ne pada niz stepenice
3-stupanjski sustav filtriranja s Hepa filtrom
6 motora (usisavanje, valjak, 2 četke, 2 kotača)
Automatska kontrola raspodjele vode
Vrlo niski profil: samo 7 cm
Izuzetno tih: samo 54 dB

Nesmetano kretanje u prostoru

Robby je visok samo 7 cm i lako prolazi ispod kreveta, niskog namještaja i spuštene sanitarije i kada čisti, usisava i kada pere.Duge bočne četke savršeno čiste kuteve i uz zid.

Daljinski upravljač

Sve funkcije se biraju pomoću daljinskog upravljača, vremena uključivanja se mogu programirati. Zahvaljujući brzom izborniku različiti putevi i vrste čišćenja mogu se obaviti jednostavnim klikom.

Sustav mehaničkog čišćenja + usisavanje

Bočne četke prenose prašinu i krhotine do središta gdje ih valjak skuplja u posudu za prašinu. Iznad spremnika za prašinu nalaze se 3 filtera . Hepa filter je na kraju. Motor za usisavanje smješten je iza Hepa filtera. Na taj način stroj skuplja, briše i usisava prašinu.

Stanica za punjenje

Kada Robby istroši 80% kapaciteta baterije automatski isključuje usisni motor i motor valjaka / četke i vraća se u stanicu za punjenje. Kada je potpuno napunjen, radi do 120 minuta.

Održavanje bez alata

Pražnjenje spremnika za prašinu je jednostavno i ne zahtijeva alate kao ni pristup svim filterima.Za uklanjanje poklopca valjka, samog valjka i bočnih četkica nije potreban alat.Spremnik za vodu se ispušta poput spremnika za prašinu.

Pranje mikrovlaknima

Robby odrađuje mokro podno pranje krpom od mikrovlakana. Spremnik vode od 0,4 litre omogućuje pranje oko 50 m2 poda. Doziranje vode se elektronski podešava i jednako je po cijeloj površini tkanine. Prikladno za pranje podova koji nisu previše delikatni ( npr. keramika, linoleum i sl. )

Lindhaus Neutrolux sredstvo za čišćenje

Lindhaus Neutrolux koncentrat za čišćenje (miješa se 1% koncentrata i 99% vode) temelji se na mirisnom neutralnom sapunu i nano sfera silikonima tako da omogućuje sanitaciju podova bilo koje vrste, uključujući mramor i drvo te stvara blistav učinak, a da površine ne napravi skliskim.

Isporučen je komplet rezervnih dijelova

Lindhaus isporučuje cijeli niz rezervnih dijelova kako bi jamčio najmanje 1 godinu rada bez dodatnih troškova.

Preuzimanje PDF kataloga